Βίντεο – αποκάλυψη από την Ινδονησία: Η στιγμή που το τσουνάμι χτυπά συναυλία (Video)

Advertisement

Τα κύματα «καταπίνουν» ολόκληρη τη σκηνή, το συγκρότημα το κοινό μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα – Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος απηύθυνε έκκληση μέσω Ιnstagram ώστε να βρεθεί η σύζυγός του και δύο μέλη του συγκροτήματος που αγνοούνται.

Σε 168 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε τουλάχιστον 745 στα νησιά Ιάβα και Σουμάτρα της Ινδονησίας από το τσουνάμι που έπληξε χθες Σάββατο τις ακτές τους, σύμφωνα με νέο απολογισμό που έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος της εθνικής υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών της χώρας. Ο Σουτόπο Πούρουο Νουγκρόχο πρόσθεσε ότι υπάρχουν επίσης 30 αγνοούμενοι.

Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από συναυλία του συγκροτήματος Seventeen, τη στιγμή που «χτυπά» το φονικό τσουνάμι, προκαλεί σοκ. Τα κύματα «καταπίνουν» ολόκληρη τη σκηνή, το συγκρότημα αλλά και το κοινό μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Ο τραγουδιστής μάλιστα του συγκροτήματος Seventeen, που βρίσκονταν στη σκηνή, απηύθυνε έκκληση μέσω Ιnstagram ώστε να βρεθεί η σύζυγός του και δύο μέλη του συγκροτήματος που αγνοούνται.

 

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement