Βίντεο – Μυστήριο: Άγνωστο αντικείμενο κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό!

Advertisement

Διάφοροι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας κατηγορούν τη ΝΑSΑ ότι στα βίντεο που δημοσιεύει, από τον διεθνή διαστημικό σταθμό, “κόβει” εικόνες που απεικονίζουν UFO.

Μόνο τον Ιανουάριο, καταγγέλλουν οι απανταχού “κυνηγοί” των UFO, δύο φορές, κόπηκαν οι επίμαχες εικόνες.

Ένας από αυτούς, ο Βρετανός Τόμπι Λούντ, εντόπισε, όπως υποστηρίζει, UFO, έξω από τον σταθμό, το οποίο παρέμεινε εκεί για 10-15 δευτερόλεπτα.

Τόσο ο ίδιος, όσο και άλλοι ομοϊδεάτες του, υποστηρίζουν πως φωτογράφισαν και βιντεοσκόπησαν, μέσω των τηλεσκοπίων τους, ένα αντικείμενο που μοιάζει με το έμβλημα του “αστροστόλου στο Star Trek”.

Οι ίδιοι καταγγέλλουν πως η ΝΑSΑ αποκρύβει επαφές μεταξύ εξωγήινων και αστροναυτών. Την περασμένη εβδομάδα, εντόπισαν ένα ακόμα άγνωστο αντικείμενο, κοντά στον διαστημικό σταθμό, αλλά και πάλι η ΝΑSΑ δεν δημοσιοποίησε τίποτα σχετικό.

Ακόμα χειρότερα, υποστηρίζουν, στις 7 Οκτωβρίου 2014, ένα άγνωστο αντικείμενο εμφανίστηκε την ώρα που δύο αστροναύτες εκτελούσαν διαστημικό περίπατο. Και πάλι η ΝΑSΑ δεν αποκάλυψε το παραμικρό, λένε.

Ωστόσο, σύμφωνα με επίσημες και επιστημονικές πηγές, αυτό που είδαν οι ανά την υφήλιο “ουφολόγοι” ήταν διαστημικά σκουπίδια.

Ψυχολόγοι θεωρούν, δε, πως οι άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι βλέπουν UFO, δεν είναι και τόσο καλά στην υγεία τους. Η NASA, πάντως, δεν έχει δώσει καμία, επίσημη, εξήγηση.

Πηγή: Daily Mail
Απόδοση-Επιμέλεια: On Alert

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement