Το βίντεο που πρέπει να δείτε πριν ψηφίσετε!

Advertisement

Η αλήθεια όταν πρέπει να αποκρυφτεί ονομάζεται συνωμοσιολογία. Πλην όμως οι δημόσιες δηλώσεις πολιτικών και δημοσίων προσώπων δεν χωρούν αμφισβητήσεις.

Πριν πάτε να ψηφίσετε και να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα, αφιερώστε 20 λεπτά από το χρόνο σας για να δείτε τι σημαίνουν οι όροι φεντεραλισμός, ομοσπονδιοποίηση και παραίτηση από την εθνική κυριαρχία.

Αφιερώστε 20 λεπτά για να δείτε πώς η Ελλάδα έφτασε σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση, πώς χρησιμοποιήθηκε σαν πειραματόζωο από το «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» που προωθεί την γερμανοκρατούμενη ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι γροθιά στο στομάχι και δεν έχει καμία απολύτως αφήγηση ή ανάλυση. Παραθέτει μόνον δηλώσεις πολιτικών προσώπων και παραγόντων του τόπου, αλλά και των τεχνοκρατών που κρατούν στα χέρια τους το μέλλον των παιδιών μας και των λαών της Ευρώπης. Αυτό ακριβώς, ότι δεν έχει καμία υποκειμενική ανάλυση, το κάνει ακόμα πιο σκληρό…

Δείτε το και θα καταλάβετε:

Όπως βλέπετε η διάβρωση της εθνικής κυριαρχίας σημαίνει ότι η λήψη αποφάσεων δεν συνυπολογίζει διαφορετικές εθνικές ανάγκες και συμφέροντα.

Οι ιστορικά εμπεδωμένες εθνικές ταυτότητες αποδυναμώνονται και δημιουργούν δημοκρατικό έλλειμμα.

Την ολοκλήρωση αυτή τη ζούμε και όπως αντιλαμβάνεστε καθοδηγήθηκε εν πολλοίς από πολιτικές ελίτ και επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλησαν να χειραγωγήσουν τους ευρωπαϊκούς λαούς ώστε να υποστηρίξουν τη Νέα Ευρώπη.

Η ολοκλήρωση ωφελεί πρωτίστως τα μεγάλα και οικονομικά ισχυρά κράτη και θα οδηγήσει τελικά σε μια Ευρώπη υπό γερμανική ηγεμονία.

Στις δηλώσεις που υπάρχουν στο βίντεο γίνεται εμφανές ότι επιχειρείται να επιβληθεί μέσω του νεοφιλελεύθερου γκλομπαλισμού και του Γερμανικού νεομερκαντιλισμού μια νέα τάξη πραγμάτων.

Είναι σαφές ότι η χώρα ζει και βιώνει «μια ανωμαλία». Κι όπως έλεγε και ο Γιώργος Σεφέρης αναφερόμενος βέβαια σε άλλες εποχές: «Η ανωμαλία πρέπει να σταματήσει. Είναι εθνικής επιταγή. Όσο μένει η ανωμαλία, τόσο προχωρεί το κακό…».

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement