Η Βίβλος και η Επιστήμη Συμφωνούν

Advertisement

Διαβάστε πώς οι επιστήμονες έχουν πολλές φορές κάνει λάθος σε επιστημονικά ζητήματα, αλλά όχι η Αγία Γραφή, η οποία έχει αποδειχθεί πολλές φορές επιστημονικά ακριβής!.

Παρά το γεγονός –όπως λένε- ότι η Βίβλος δεν είναι πρωταρχικά ένα επιστημονικό κείμενο, αναφέρεται σε πολλά επιστημονικά θέματα – τα οποία όπου αναφέρονται, αργότερα αποδεικνύονται ακριβή!..

ΒΙΒΛΟΣ, όπως όλοι γνωρίζουν- είναι το Ιερό και θεμελιώδες βιβλίο της κάθε θρησκείας. Οι χριστιανοί έχουν την Αγία Γραφή, οι μωαμεθανοί το Κοράνιο κλπ.

Βίβλος στην πολιτική μαζί με το επίθετο που φανερώνει χρώμα (μαύρη, λευκή, κίτρινη κλπ.), λέγεται η δημοσίευση επίσημων εγγράφων για εσωτερικά ή εξωτερικά σοβαρά ζητήματα. Έτσι είναι γνωστή η λευκή βίβλος του Μάαστριχτ, που περιλαμβάνει τη συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης.

«Χρυσή βίβλος» (λίμπρο – ντ’ όρο) λεγότανε και το βιβλίο στο οποίο κατέγραφαν οι Ιταλοί τα ονόματα των ευγενών οικογενειών. Τέτοιο βιβλίο χρησιμοποιούσαν και τα Επτάνησα τον καιρό της βενετοκρατίας. «Η Βίβλος της Αλήθειας» είναι μια σειρά τόμων ενός δικού μας πολύτομου έργου. Και πολλά άλλα, που έχουν γραφτεί γι’ αυτό το θέμα ή που έχουν εκδοθεί από πολλούς εκδότες ανά την Ελλάδα ή το Εξωτερικό.

vivlos-epistimi-simfonoun

Εμείς, όμως, από τη δική μας σκοπιά, μιλάμε για την Αγία Γραφή, την δική μας Βίβλο, για την οποία-όπως ισχυρίζονται πολλοί επιστήμονες- συμφωνεί σε πάρα πολλά σημεία με την Επιστήμη.

Ας δούμε ένα σχετικό δημοσίευμα και ο καθένας μας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:

1

2Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement