Τα X-Files του Ουίνστον Τσώρτσιλ [Βίντεο]

Advertisement

Τα γεγονότα του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου ήταν μερικά από τα πιο τρομακτικά στην ιστορία. Αλλά αυτός ο πόλεμος είχε επίσης και πολλά μυστήρια που σίγουρα δεν υπάρχουν στα βιβλία της ιστορίας.

Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πολέμου, υπήρχαν συνωμοσίες για περίεργα UFO που αναπτύσσονταν από τους Ναζί, και εντοπίστηκαν σε αρκετές περιπτώσεις. Αυτά τα περίεργα σκάφη ονομάστηκαν «Foo Fighters». Ο όρος foo χρησιμοποιήθηκε από τους πιλότους των αεροσκαφών στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο για να περιγράψουν διάφορα UFOs ή μυστηριώδη εναέρια φαινόμενα.

Ο Ουίνστον Τσώρτσιλ λέγεται ότι είχε κατατάξει τα αρχεία των UFO. Είχε μια ειδική ομάδα, που εργάζονταν για να αποκαλύψουν την αιτία πίσω από αυτά τα μυστηριώδη φαινόμενα.

Ακόμα κι αν οι σημειώσεις και τα αρχεία του ήταν άκρως απόρρητες πληροφορίες, οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι το Υπουργείο Άμυνας γνώριζε τα πάντα…

Η αλήθεια είναι εκεί έξω!

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Για την Αποκάλυψη, Αναστάσιος Ντίνος

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement

Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.